Giriş Yap
Uğur Soğutma Dünyaya Bakan Yüzünü Yeniledi

Uğur Soğutma A.Ş. tüketicilerini ve iş ortaklarını kurumsal web sitesinin yeni tasarımıyla karşılıyor.

Uğur Şirketler Grubunun amiral gemisi Uğur Soğutma A.Ş. kurumsal web sitesi www.ugur.com.tr ‘yi güncelledi. Daha dinamik bir yapıya kavuşan web sayfasında veri tabanı yapısı değişikliği sayesinde artık ürünlere ve bayilere ait bilgilere daha çabuk ulaşılabiliyor. Özellikle tablet ve cep telefonundan internete giren kullanıcıları için mobil destekli güncel dinamik CMS (İçerik Yönetim Sistemi) alt yapısı ile hem sade hem de kullanıcı dostu bir ara birime sahip olan sitede menü geçişleri ve sayfalara erişim daha hızlı gerçekleşiyor.

Ürünlere ait daha detaylı bilgilere ulaşılabilen sitede ayrıca animasyonlar, duvar kâğıtları, sponsorluk ve reklam filmlerinden oluşan zengin bir görsel arşivi mevcut. Menülerden Uğur markalı ürünlerin tanıtımının yapıldığı ürün sitelerine olduğu gibi; yemek tariflerinin yer aldığı Uğur’lu Lezzetler ve Buz-o Tazeliğin Peşinde oyunlarının yer aldığı mikro sitelere kolayca erişilebiliyor.

Destek sayfası altında ürünlere ait güncel katalog ve ürün kullanma kılavuzlarının yer aldığı sitede sosyal sorumluluk projelerinin uzantıları olan gıda güvenliği rehberi de bulunuyor. Derin dondurucu kullanımı ve gıdaların saklanmasına yönelik değerli ipuçlarının bulunduğu bu rehber, sağlıklı beslenme üzerine sunduğu bilgilerle tüketicileri aydınlatıyor.