Giriş Yap
Uğur Soğutma Çalışanlarıyla Mesleki Eğitime Sahip Çıkıyor

Çalışanları yanı sıra tüm iş ortaklarını da kişisel gelişim projelerine dâhil eden Uğur Soğutma, eğitim çalışmalarında hız kesmiyor. İster kurum içinde ister bayi ve yetkili servislerin gelişimini sağlayacak projeleri yapılandırarak hem yüz yüze hem de online eğitim platformlarını yapılandırıyor.

İnsan Kaynakları Eğitim Bölümü yetkilisince yapılan açıklamada: “Biz Uğur Şirketler Grubu olarak nitelikli personel yetiştirme amacıyla yaptığımız tüm projelere hem beyaz yaka hem mavi yaka olmak üzere tüm çalışanlarımızı dâhil ediyoruz. Sürekli ve sürdürülebilir çalışmalar yanında pratik uygulaması olan ve görsel olarak zenginleştirilmiş materyallere önem veriyoruz. Bilhassa teknik ara personel bizim için çok değerli.” diyerek personel eğitimine yaklaşımları hakkında bilgi verdi.

Özellikle teknik eğitimlerde, resmi kurumlarla işbirliklerine gittiklerini belirten yetkili ”Teknik ve branş eğitimlerinde Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nazilli Halk Eğitim Merkezi ile yaptığımız protokol kapsamında daha önce de yine bu kurumlarla işbirliği sonucunda katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği ve hijyen eğitimleri düzenlemiştik. En son ortak gerçekleştirdiğimiz projede forklift eğitimi düzenledik. Bu çalışmayla özellikle yükleme ile lojistik hizmetlerinde görev alan çalışma arkadaşlarımızın sahada daha etkin bir performans sağlamasını amaçladık.” dedi.

Ayrıca güncel olmayan bilgilerin kurumlara yeni bir değer katmadığı gibi aksine bu yapıların gerilemesine dahi sebep olabileceği riskine değinen yetkili “Sürekli değişen ve gelişen çalışma hayatımızda karşılaştığımız yeni ürünlere ve standartlara göre kurumsal bilgi dağarcığımızı geliştirmemiz şart.“ diyerek sözlerine son verdi.