Giriş Yap
Uğur Soğutma, 23 Nisan’da Çocukları Unutmadı

     Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Uğur Soğutma, 23 Nisan’da da çocukları unutmadı. Bu özel günü Uğur Çocuk web sitesi ve sosyal medya hesaplarında düzenlediği etkinliklerle kutlayan Uğur Soğutma, çocukları hem eğlendirdi ve hem de sürpriz hediyeler dağıttı.

     23 Nisan’a yönelik sosyal medya etkinliklerine 19 Nisan tarihinde başlayan Uğur Soğutma, bu güne özel Uğur Çocuk sosyal medya hesapları üzerinden bir yarışma da düzenledi. Bu bulmacayı tamamlayıp doğru cümleyi oluşturan 5 çocuğa puzzle ve okuma kitapları hediye etti. Bu yarışmanın kazananları; Gülfiliz Armut, Seçmen Demirci, Elanur Altay ve Kara Kemal oldu. 23 Nisan boyunca günün anlam ve önemine uygun paylaşımlar yapan Uğur Soğutma sosyal medya hesapları, çocukların eğlenmesini ve gelişimlerine katkıda bulunacak kitapların sahibi olmasını sağladı. Yapılan paylaşımlar içerisinde Buz-O, Uğurgiller ve Derin ile Serin karakterlerinin yer aldığı 23 Nisan’a özel hazırlanmış görseller, önemli bir yer tuttu.

     Uğur Çocuk web sitesini ziyaret eden çocuklar; Buz-O, Uğurgiller ve Derin ile Serin oyunlarını oynayarak hoşça zaman geçirdi. Uğur Çocuk Televizyonundan eğlenceli ve eğitici video serilerini izleme fırsatı bulan çocuklar; Derin ile Serin videoları, Buz-o Videoları, Uğurgiller karakterlerinden Elmagil, Çilekgil, Armutgil ve Üzümgil`in eğlenceli serüvenleri ile gün boyunca eğlendi. Uğur Soğutma, gerek 23 Nisan etkinliklerine, gerekse de çocuklara yönelik eğitim projelerine hız kesmeden devam edecek.

     Uğur Çocuk web sitesini http://cocuk.ugur.com.tr/ bağlantısından, Uğur Çocuk sosyal medya hesabını ise https://www.facebook.com/UgurluCocuklar/?ref=br_rs bağlantısından ziyaret edebilirsiniz.