Giriş Yap
Uğur Şirketler Grubu Çocuklara 23 Nisan Hediyesi Eğitici Kitap Dağıttı

Çevreci uygulamaları ile öncü olan Uğur Şirketler Grubu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm çalışanlarının çocuklarına kitap hediye etti.

Üzerinde yaşadığımız dünyayı korumak için neler yapabileceğimize dair bilgilerin yer aldığı “Gezegenimi Seviyorum” adlı eğitici kitap ile geleceğin büyüklerine anlamlı bir mesaj göndermeyi amaçladıklarını belirten İnsan Kaynakları bölümü yetkilisi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Son yıllarda tüm dünyada üzerinde konuşulan güncel konulardan biri de insan ve çevreye etkileridir. Tabiata zarar veren küçük uygulamaların bir kelebek etkisi ile çok büyük ve yıkıcı etkileri olduğu hayatımızın bir gerçeği. Ozon tabakasından küresel ısınmaya her gelişme insan hayatını olumsuz etkiliyor. Bizler de çevreye olan duyarlılığımızı sadece enerji tasarrufu soğutucular üreterek değil, gelecek nesillere bu konuda hassasiyet aşılama yolu ile de göstermek istedik. ‘Ağaç yaş iken eğilir’ yaklaşımıyla ilköğretim öğrencisi kardeşlerimizle “Gezegenimi Seviyorum” adlı eseri paylaştık. İstedik ki onlar da bu eğlenceli kitabı okusun ve evlerinde, okullarında hem çevrelerini korumak hem de dünyayı daha yaşanır bir hale getirmek için neler yapabileceklerini öğrensin. Onlardan bu kitapta yer alan basit tavsiyeleri günlük yaşamlarında uygulamaları sonucunda, daha yaşanabilir bir dünya için çaba sarf etmelerini yaşadığımız dünyaya katkıda bulunmalarını bekliyoruz.”

Uğur Şirketler Grubu’nun gerek çevreci ofis uygulamaları ile gerekse tasarruf konusunda çalışanlarını düzenli olarak bilgilendirmek için düzenlediği eğitim ve seminerlere de değinen yetkili; “Biz gelecek nesillerde çevre bilincinin sürekli ve sürdürülebilir faaliyetler ile başarıya ulaşacağının farkındayız. Bu nedenle tüm grup şirketlerimizde projelerimize her kanaldan devam edip tüm etki alanımızı aydınlatıcı çalışmalar yapacağız.” diyerek sözlerine son verdi.