Giriş Yap
Uğur Şirketler Grubu 23 Nisan’da 2.300 Çalışanına Kumbara ve Çocuk Dergisi Dağıttı

                Gelecek nesillere verdiği önemi onlara yönelik organizasyonlar ve enerji tasarruflu ürünleriyle gösteren Uğur Şirketler Grubu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hem şirket genel merkezi hem de üretim tesislerindeki çalışanlara toplam 2.300 kumbara ve “Derin ile Serin” çocuk dergisi hediye etti.

                Her yıl 23 Nisan’da çalışanlarına kitap hediye etme geleneğini bu yıl da bozmadı. Uğur Şirket Grubu çalışanlarına “Derin ile Serin” adlı kardeşlerin tasarruf etme, aile içi yardımlaşma ve işbirliği gibi konuları işleyen eğitici dergi ve kumbara hediye etti. Geçen yıl da çocuklara yönelik “Bilinçli Tüketiyorum” kitabı ile tasarruf bilincini aşılamayı hedefleyen firma, geleceğin büyükleri olan çocuklarda tasarruf farkındalığı oluşturmayı hedefliyor.

                Organizasyona ilişkin bir beyanatta bulunan İnsan Kaynakları Departman yetkilisi “Biriktirme bir anlamda beklemenin davranışa dönüşmüş halidir. Bu nedenle çocuklara erken yaşta verilecek biriktirme, paylaşma ve harcama davranışları eğitimi onların hayatlarını da bir anlamda düzenleyecek, tasarruf etme, yardımlaşma ve kardeşlik duygularını arttıracaktır. Kumbara ile toplanacak birikimin planlı harcama, hedefe yönelik biriktirme ve tasarruflu yaşama dinamiklerine katkısı olacağına inanıyoruz” diyerek görüşünü belirtti.

                Derin ile Serin çocuk dergisinin yanında; hediye edilen kumbara ile para biriktirme alışkanlığı kazandırmak, sayısal zekâ gelişimine katkıda bulunmak ve çocuklara tutumlu olmayı öğretmek amaçlanıyor. Çocuklara tutumlu olmayı öğretmenin yanı sıra onların sosyal bilişsel gelişimine de katkıda bulunmak için kumbara dağıtımını organize ettiklerini belirten yetkili, daha bilinçli tüketim ve daha kaliteli bir yaşam için küçük yaşta eğitimin çok önemli olduğunu sözlerine ekledi. Yetkili ayrıca bu amaç için Uğur Şirketler Grubu olarak her türlü projenin yanında yer almak istediklerini dile getirdi.

                İnsan Kaynakları Departman yetkilisi “Biriktirme bir anlamda beklemenin davranışa dönüşmüş halidir. Bu nedenle çocuklara erken yaşta verilecek biriktirme, paylaşma ve harcama davranışları eğitimi onların hayatlarını da bir anlamda düzenleyecek, tasarruf etme, yardımlaşma ve kardeşlik duygularını arttıracaktır.” diyerek görüşlerini bildirdi.