Giriş Yap
Uğur İnovasyon Desteklerine Devam Ediyor

     Türkiye’de soğutma sektörünün ilklerini tüketiciyle buluşturan Uğur Soğutma, Ar-Ge Merkezi personeli için inovasyon ve sorun çözme eğitimi düzenledi.

     ABC Danışmanlık firmasından şirket kurucusu ve inovasyon eğitmeni Yekta ÖZÖZER moderatörlüğünde düzenlenen çalıştaylar Nazilli Fabrikasında gerçekleştirildi. Katılımcılar özellikle ürün - süreç ilişkileri hakkında mevcut durum analizleri, yeni ürün geliştirme metotlarının üzerinde çalışmalar konusunda tecrübelerini paylaştı.  Hem ürün hem de süreçlerin farklı bir gözle değerlendirildiği egzersizler ve grup çalışmalarının özellikle ilgi gördüğü 4 gün süren eğitimler boyunca hem beyaz eşya hem de soğutmayla ilgili küresel örneklere, sektör uygulamalarına ve pratik çözümlere değinildi.

     Çalışma hakkında bir açıklama yapan İnsan Kaynakları Eğitim Sorumlusu “Uğur olarak markamızın değer kazanarak büyümesi en önemli hedeflerimizden biridir. Bizler de bunun ancak tasarım ve yenilikçi yaklaşımla mümkün olduğunu biliyoruz. Özellikle Ar-Ge Merkezi statümüz Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından tescil edilmesi sonrasında tüm mesai arkadaşlarımızda ürün geliştirme konusunda bir hassasiyet oluştu. Gerek süreç geliştirilmesi gerekse ürün iyileştirmesi için ilgili birimlere ulaşan tekliflerde ve önerilerde artış oldu. “ dedi. “İnovasyon çalışmalarını tüm boyutlarıyla ele aldığımız için bu çalışmalara hem üretim hem pazarlama bölümünden arkadaşlarımızı da dâhil ettik.”

     Ar-Ge bölümünden yapılan açıklamada “Bu çalışmaların bundan sonraki tasarımlarımızda ciddi bir katkısı olacağına inanıyoruz. Mevcut ve yeni tasarım projelerimizde değerlendirilebilecek inovatif geliştirmeleri değerlendirip yeni yılla birlikte ürünlerimizde uygulamayı planlıyoruz. Ayrıca ev tipi soğutucularda yeni projelerimiz gündemde olduğu gibi ticari soğutucu konusunda kendi bünyemizde yapılan geliştirmelerde tasarım tescil ve faydalı model başvurularımızda artış var. Bunun artarak devam edeceğine inanıyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.