Giriş Yap
Uğur Daha Engelsiz Bir Yaşam İçin Destek Oluyor

Yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal duyarlığını vurgulayan Uğur Soğutma şimdi de Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ile iş birliği yapıyor.

Uğur Soğutma, İnsan Kaynakları Bölümü’nden konuyla ilgili yapılan açıklama “Biz Uğur olarak yürüttüğümüz tüm sosyal projelerde dünyada yalnız olmadığımızı, sürdürülebilir bir çevre ve toplum hedeflediğimizi vurguluyoruz.” dendi.

Uğur’un yaşadığı çevreye olduğu kadar insana karşı sorumlulukları konusunda da hassas davrandığını hatırlatan yetkili “Bu amaçla daha önce şirketler grubu olarak İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz projesine destek olmuştuk. Uğur Soğutma Çağrı Merkezi’ni işitme engelli vatandaşlarımızın da ulaşıp mesaj iletebileceği bir altyapıya kavuşturmuştuk. Müşterilerimiz bu sayede ürün detaylı bilgisi veya kurulum talebi istediklerinde 444 84 87 SMS hattından 7/24 bize ulaşabiliyor.” diyerek sözlerine devam etti.

Yardıma ilişkin de açıklama yapan yetkili; “Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ile görüşmelerimiz de ihtiyaç sahiplerine teslim etmek üzere tekerlekli sandalye isteklerini ilettiler. Bu şekilde bir isteğe karşılıksız kalamazdık ve biz de Uğur Soğutma olarak Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ile ortak yapılan işbirliği ile ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye temini için destek verdik.” diye konuştu.

“Biz katkımızın anlamlı ama bir o kadar da küçük olduğunun farkındayız.” diyen yetkili “Bu tür çalışmaların tüm hassas vatandaşlarımız ve markalar tarafından destek görmesini umuyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.