Giriş Yap
TİM, Uğur’un İklimlendirme Sektöründeki İhracat Başarısını Ödüllendirdi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Ankara’da düzenlenen, devlet erkanından çok sayıda ismin hazır bulunduğu, 2014 yılının ihracat şampiyonlarının ödüllendirildiği törende Uğur Soğutma, gerçekleştirdiği 149 milyon doları aşkın ihracatla,  sektöründe ikincilik ödülüne layık görülerek dünyaya yaptığı ihracatın getirisini Türk ekonomisine kazandırdı.

Soğutma sektöründe lider konumda yer alan, 137 ülkeye ürünlerini ihraç eden, 200’den fazla ürün çeşitlemesine sahip, dünyanın tanınmış içecek, dondurulmuş gıda ve dondurma markalarının tercihi Uğur Soğutma, istikrarını bu yılda aldığı ihracat şampiyonları ödülüyle sürdürüyor.

TİM’de düzenlenen törende ülkeye 158 milyar dolar döviz kazandıran şampiyonlar arasında 19 Ege’li firma kürsüye çıktı. İhracat şampiyonlarında ilk 10 firmadan 3’ü Ege’den. Sektörel bazda da Ege’li 16 firma ödül aldı. İklimlendirme sektöründe Türkiye 2.liğine sahip olan Uğur Soğutma Makinalarının ödülünü firma adına Marmara Bölge Müdürü teslim aldı.

Ödülü alan yetkili “Kuruluşumuzdan bu yana istikrarımızı koruyarak her geçen gün bir adım daha ileriye gitmek için çalıştık ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. 60 yılı aşkın tecrübenin ve emeğin meyvelerini toplamak için her geçen gün daha çok hırsla ve inançla hareket ediyoruz. Sektör liderlerinin ödüllendirildiği törende, ilk 100 ihracat firmasının içinde bulunmak bizi onurlandırıyor. Daha büyük rakamlarla ve ödüllerle bizi sevenler sayesinde büyümeye devam edeceğiz. Bugünkü konumumuza gelmemizde emeği geçen herkese teşekkürler” diyerek sözlerini tamamladı.